obey-robots.txt
08 December 2016, 06:57
Navigatie
Ledenenquête
Heeft dit forum je geholpen met je probleem of vraag?

Ja
Ledenenquête: Heeft dit forum je geholpen met je probleem of vraag? Ja 65% [83 stemmen]
65% [83 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Heeft dit forum je geholpen met je probleem of vraag? Nee 35% [44 stemmen]
35% [44 stemmen]

Stemmen: 127
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 30 aug 2010
Steun ons
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Tele2 Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Post hier alles m.b.t. de TV diensten.
 Onderwerp afdrukken

Geen beeld na audio

chunk
ik heb het volgende probleem. ik schakel om van beeld na mijn audio systeem en luister radio tele2
ik zet mijn tv dan helemaal af.

als ik dan weer de tv aanzet hoor ik wel het geluid van de tv zender maar ik heb geen beeld,
alleen verticale strepen.

als ik dan de stroom er even af haal, alles opstart dan is alles weer goed.
ik heb de aminet 532.

het probleem is er ook als ik bij het bovenstaande verhaal de tv standby zet.

weet iemand hoe ik dat kan oplossen ?
b.v.d
Gewijzigd door chunk op 23 februari 2010, 21:10
 
Gilex
Probleem is bekend zie ook :
http://tele2.gebr...ad_id=1235 Wink

Oplossing behalve een hard reset van de decoder is er volgens mij nog niet.
Of course I'm out of my mind. It's dark and scary in there......
 
Tele2 Webcare
Hoi Chunk,

Ik hoop dat je probleem inmiddels is opgelost na het antwoord van Gilex. Zo niet? Stuur me dan even een PB met de problemen die je ondervindt en je gegevens: postcode/huisnummer.

Met vriendelijke groet,

Danielle
 
kobus1960
Ik roep hier even wat gezien vanuit mijn Ziggo/Humax Panasonic TV/HC set.
Bij mij is het een kwestie van voorrangsplaatsing van de scart kabels.
m.a.w. scart 1 overruled scart 2 of 3. (ik heb 4 scart ingangen op de TV)
Na wat spelen met de volgorde van kabels heeft de Humax (lees settopbox Tele2) altijd voorrang op de rest
Wissel ik dat en ik zet m'n HC set aan, knalt de boel op zwart voor ik er een DVD in stop.
Zet ik de Humax aan, altijd beeld.
Geluid gaat bij mij allemaal over glas.
Gewoon een hersenspinsel dus....Wink
Ex Tele2, nu Ziggo Cool...
 
Richen
Hier kan wat inzitten, ik hoop dat het ook voor mij werkt.
Ik heb een Sony TV en een Sony Theater set en de decoder.
Theater set zit nu op HDMI-1 en de decoder HDMI-2.

Ik ga ze vanavond omgooien en hopen dat het probleem zich niet meer voordoet. Ik denk inderdaad dat de mensen die de decoder aan gaan sluiten deze (HDMI of Scart) gewoon in de volgende lege input prikken.

To be continued.....Cool
 
Gilex
Neig nog steeds als het om hdmi gaat naar handshake problemen tussen de verschillende aangesloten apparatuur.
Heb zelf namelijk geen problemen er mee.
Nu zit ik niet thuis maar als ik me niet vergis heb ik de Animo op hdmi poort 2 zitten. en de Blu-ray via hdmi-through op hdmi 1 (hangt nog een AV receiver tussen)
M'n panasonic plasma heb ik wel dus via het hotel menu zo ingesteld dat die automatisch als ik de tv aanzet naar de Animo schakelt.
Zet ik de blu-ray speler aan schakelt die automatisch over naar hdmi 1 en bij uitschakelen weer terug naar hdmi 2.
En tot dus ver nog geen enkele keer zwart beeld gehad iig.







Of course I'm out of my mind. It's dark and scary in there......
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Geen beeld na audio', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
Opeens geen verbinding meer met Linux Live CD Netwerk vragen, uitbreidingen en instellingen 37 21 oktober 2015, 16:40
Geen internet bij toevoegen tv dienst Algemeen 3 12 oktober 2015, 14:03
Geen internet op Vista laptop Netwerk vragen, uitbreidingen en instellingen 5 11 februari 2015, 21:39
Geen HD? TV diensten 1 22 oktober 2014, 13:14
Geen andere zenders kijken als ik aan het opnemen ben ! TV diensten 5 09 juni 2014, 19:10
Goedemorgen bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| Bill10:16:23
| abmg10:53:45
| Gilex13:25:49
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

16 oktober 2016, 23:35
hoi ik heb een probleem met mijn xbox hij verbindt niet met xbox-live. Er staat NAT-melding. Heeft iemand een oplossing?

14 oktober 2016, 07:35
Hallo, Sinds Dinsdag werkt mijn HD recorder niet meer van Tele2. In het begin kreeg ik de melding: Nieuwe zenderlijst laden. Maar omdat dat zich telkens herhaalde eb ik de ontvanger een harde reset ge

14 juli 2016, 12:17
hoe kom ik op de ftp server ?