obey-robots.txt
07 December 2016, 11:27
Navigatie
Ledenenquête
Heeft dit forum je geholpen met je probleem of vraag?

Ja
Ledenenquête: Heeft dit forum je geholpen met je probleem of vraag? Ja 65% [83 stemmen]
65% [83 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Heeft dit forum je geholpen met je probleem of vraag? Nee 35% [44 stemmen]
35% [44 stemmen]

Stemmen: 127
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 30 aug 2010
Steun ons
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Tele2 Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Nog geen categorie gevonden waar je je post kwijt kunt? Dan hier maar.
 Onderwerp afdrukken

Ventrilo Portforwarding

Wu-TanG
Geachte mensen,

Ik wil graag op mijn computer een Ventrilo 3.0.1 server laten draaien.
Alleen ik zelf kan niet connecten en mensen buiten mij ook niet.
Ik weet niet zo veel over portforwarding en hoop ik dat iemand mij kan helpen.
Ik weet dat ik port 3784 moet forwarden met TCP, maar naar welke IP?
Ik heb een Tele2 Compleet 20MB pakket met een Davolink 2020.

Met vriendelijke groet,
Wu-TanG
 
Bill
Die port moet je forwarden naar de pc waar die Ventrilo server op draait. Let er op dat dit een LAN ip adres is. Je zult dus moeten uitvinden welk ip adre je pc (met Ventrilo) heeft.

Dit kun je o.a. vinden door op en Netwerk icoontje bij je klok in de taak balk de status op te vragen.
Bill

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Wu-TanG
Ik heb de poort 3784 geforward naar mijn LAN IP. 192.168.1.6
En hoe kan ik nu achter komen met welke IP ik moet connecten?
 
Bill
Intern kun je connecten met 192.168.1.6:3784
Extern kun je connecten met xxx.xxx.x.x:3784

Je externe ip kun je hier vinden --> Wat is mijn IP?
Bill

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Wu-TanG
Is niet gelukt Sad.
Server staat gewoon aan.
 
Bill
Kijk eens of het met deze info lukt.
Bill

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Wu-TanG
Ik heb mijn firewall uitgeschakeld.
En nu kan ik wel connecten naar mijn server, alleen nu kan niemand extern connecten.

Extern proberen ze dit:
IP: 87.*.*.*
Poort: 3784

Nog andere ideen?

Edit Bill; Je ip adres onherkenbaar gemaakt om ongewenst bezoek te voorkomen. Wink
Gewijzigd door Bill op 03 december 2007, 20:07
 
Bill
Heb je na die davolink nog een eigen router in gebruik?
Bill

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Wu-TanG
nope
 
smallbill
Heb je ook al geprobeerd een virtual server in te stellen je hosts worden nl. automatisch verborgen door de router, zie attachment

smallbill voegde bij, bestand:

Registreer en/of log in voor toegang tot deze bijlage.
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Ventrilo Portforwarding', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
Vraag Portforwarding Internet tot 50 Mbit/s via VDSL 5 27 december 2012, 16:39
portforwarding t.b.v. webcam werkt niet op DV2020 Netwerk vragen, uitbreidingen en instellingen 6 10 augustus 2012, 23:18
*again* Portforwarding Davo. 2020 naar Sweex RO001 Netwerk vragen, uitbreidingen en instellingen 21 06 december 2009, 23:18
Portforwarding Davolink DV2020 Netwerk vragen, uitbreidingen en instellingen 9 29 november 2009, 17:36
Portforwarding op Davo Tele2 2020 router Netwerk vragen, uitbreidingen en instellingen 4 26 oktober 2009, 01:46
Goedemorgen bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| Bill03:52:34
| Gilex04:15:14
| abmg14:49:41
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

16 oktober 2016, 23:35
hoi ik heb een probleem met mijn xbox hij verbindt niet met xbox-live. Er staat NAT-melding. Heeft iemand een oplossing?

14 oktober 2016, 07:35
Hallo, Sinds Dinsdag werkt mijn HD recorder niet meer van Tele2. In het begin kreeg ik de melding: Nieuwe zenderlijst laden. Maar omdat dat zich telkens herhaalde eb ik de ontvanger een harde reset ge

14 juli 2016, 12:17
hoe kom ik op de ftp server ?