obey-robots.txt
06 December 2016, 20:48
Navigatie
Ledenenquête
Heeft dit forum je geholpen met je probleem of vraag?

Ja
Ledenenquête: Heeft dit forum je geholpen met je probleem of vraag? Ja 65% [83 stemmen]
65% [83 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Heeft dit forum je geholpen met je probleem of vraag? Nee 35% [44 stemmen]
35% [44 stemmen]

Stemmen: 127
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 30 aug 2010
Steun ons
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Tele2 Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Geen verbinding met internet. Meld hier storingen. Zo kunnen storingen inzichtelijk gemaakt worden.
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
 Onderwerp afdrukken

DV2020 regelmatig verbinding kwijt

am001
Is dit een bekend probleem?
Zo ja wat is hier van de oplossing?


Ik heb regelmatig dat ik 220 uit moet halen van de dv2020
Zo dat het weer opnieuw zich aanmeld, anders duurt het wel een dag of 2 weer hij verbinding heeft.

Is dit een probleem dat ik alleen heb of zijn er nog meer mensen die dit hebben?

En weet iemand hoe dit opte lossen is.
misschien een nwe firmware downloaden.

Als iemand het weet graane laten weten
want helpdesk is van tele2 nog in kinderschoenen heb ik het idee.
En ik wil ze wel helpen maar zij staan er niet klaar voor om het tot een hoog niveau te brengen.
Wel jammer voor een bv dat goed uit de bus wil komen.
 
meh
Ik raak ook steeds mijn verbinding kwijt, en met steeds bedoel ik al snel 2-3x per uur. Maar het probleem verhelpt zichzelf wel in ongeveer 2 minuten, ik hoef mijn router er niet voor te reseten of iets dergelijks. Het lichtje gaat gewoon een tijdje rood branden en daarna herstelt hij de verbinding zelf.
Denk alleen wel dat het 1 van deze dagen maar eens tijd wordt om de helpdesk te bellen Smile
 
am001
Niet al te lang mee wachten
Want ik denk zelf dat er veel meer mensen zijn die dit probleem hebben
 
meh
ja ik ga ze morgen 100% zeker bellen, ik ben de laatste 20 minuten 12 keer mijn verbinding kwijtgeraakt, het begint redelijk irritant te worden.
 
JajeBlade
Hallo, ik heb een soort gelijk probleem wannneer ik mijn computer opstart gaan de lampjes van de lan adapter soms niet aan. Wanneer de computer dan is opgestart heb ik rechts onderin het icoontje staan dat ik geen verbinding heb met mijn netwerk. Wanneer de lampjes dus wel gaan branden tijdens het opstarten heb ik wel gewoon internet.

Als ik dan dus geen verbinding heb helpt het om de kabel er een paar seconden uit tehalen en er weer in te doen. Als ik geen verbinding heb geeft het status lampje om ongeveer 1 seconde (wat volgens mij te weinig is).

Ik heb nog 2 andere computers in mijn netwerk die op de andere poort van mijn DV2020 router/modem die hier geen problemen mee hebben.

Ik heb dus al geprobeert de kabels van poort 3 en 4 om te draaien maar dat helpt dus ook tijdelijk. We hebben de Pc ook al op andere netwerken geprobeert en daar hadden we geen problemen. Dus zit het volgens mij niet in de PC die trouwens Vista draait maar in de router/modem van tele2.
 
cammikaze
Dit probleem klinkt mij bekend, mijn draadloze verbinding valt namelijk ook regelmatig weg en dan vooral inde avonduren.
Net met Helpdesk gebeld, ze zouden de modeminstellingen iets wijzigen en nu moest het probleem opgelost zijn, dus wacht ik nog even op vanavond ;-)
Of topic: Dan blijft er alleen nog mijn snelheid over die omhoog moet (is nu +/- 8.5Mb op een abbo van 20Mb) maar dat zou aan de afstand naar de centrale liggen (+2Km). Shock
 
alexkelderman
ik lijk het zelfde probleem te hebben als meh.....om de haverklap valt de verbinding weg...en zeker als je online spelletjes aan het doen bent is dat enorm irritant... als er iets van een oplossing voor is hoor ik het graag. Want de helpdesk heeft me nog niet kunnen helpen.
 
GIR
Er zijn al meerdere threads over dit onderwerp, zie hier.
http://tele2.gebruikers.eu/forum/viewthread.php?forum_id=15&thread_id=911

Ik heb er zelf ook last van en Tele2 krijgt het niet voor elkaar om het op te lossen. Je zou eventueel je kabels en connectors kunnen controlleren voor breuken en oxidatie maar als alles binnenhuis goed is dan kan je er verder niks aan doen, Tele2 bellen in de hoop dat het ooit wordt opgelost.
Gewijzigd door GIR op 14 oktober 2009, 16:46
 
Tele2 Webcare
Geachte alexkelderman & GIR,

Stuurt u mij alstublieft een email met uw Tele2 mobiele nummer en uw Tele2 klantgegevens. Graag zou ik u ook willen vragen om uw gebruikersnaam en eventueel de link naar dit topic toe te voegen aan de e-mail. Ik ben een medewerker van Tele2 en kan voor u kijken wat er aan de hand is. Mijn email adres is: webservice@tele2.nl

Met vriendelijke groeten,

Webservice Tele2
 
Xcentrick
Tot voorkort hadden een aantal mesen hier ook problemen met de internetverbinding.

Gelukkig werk ik in de ICT en kreeg van een collega de tip om te
controleren welke snelheid de netwerkverbinding gebruikt (10/100/1000 full/half duplex).

Mocht deze op 100 of 1000 full duplex verbinden, dan raadde hij mij aan om 10 half duplex te forceren.

Bij mijn eigen PC is de onboard netwerkkaart opgeblazen (op de zelfde dag dat ik deze op de router van Tele2 aansloot, vreemd hé?),
en heb ik een simpel verourderd USB netwerkkaart die op 10mbit draait.
Op mijn PC ging altijd alles vrij goed, maar niet bij andere PCs.

Sindskort heb ik alle PCs op 10 half duplex draaien en de verbinding is tot nu toe nog niet weer weggevallen.
Alle PCs die problemen _hadden_ verbonden allemaal op 100 full duplex.

Misschien dat deze tip jullie ook uit de brand helpt.

Groetjes,

Jos.
Gewijzigd door Xcentrick op 02 november 2009, 01:32
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'DV2020 regelmatig verbinding kwijt', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
VPN verbinding Netwerk vragen, uitbreidingen en instellingen 2 01 maart 2016, 16:21
Opeens geen verbinding meer met Linux Live CD Netwerk vragen, uitbreidingen en instellingen 37 21 oktober 2015, 16:40
Trage internet verbinding Snelheid 1 18 december 2014, 23:49
wifi verbinding op mij LG lukt maar niet Algemeen 2 12 september 2014, 18:35
Tele 2 Verbinding Na Verhuising ERG traag ( help ) Snelheid 2 17 augustus 2014, 20:56
Goedenavond bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| abmg00:10:19
| Gilex03:25:18
| Bill04:39:14
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

16 oktober 2016, 23:35
hoi ik heb een probleem met mijn xbox hij verbindt niet met xbox-live. Er staat NAT-melding. Heeft iemand een oplossing?

14 oktober 2016, 07:35
Hallo, Sinds Dinsdag werkt mijn HD recorder niet meer van Tele2. In het begin kreeg ik de melding: Nieuwe zenderlijst laden. Maar omdat dat zich telkens herhaalde eb ik de ontvanger een harde reset ge

14 juli 2016, 12:17
hoe kom ik op de ftp server ?