obey-robots.txt
data-full-width-responsive="true">
Advertentie
data-full-width-responsive="true">
Forum bekijken
Tele2 Gebruikers Groep - Experts helpen klanten » Tele2 Modem problemen » Netwerk vragen, uitbreidingen en instellingen
  Onderwerp /      Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Netwerknaam plotseling teruggezet naar Tele2 « Ga naar bericht

Dank je voor je reactie Bill, ik ga dat doen 👍

: 688
: 3
Auteur: Wilma

Laatste bericht:
26 februari 2018, 22:25
Avatar van gebruiker
Wilma
Geen nieuwe berichten

Voip instellingen voor MediaAccess TG789bvn « Ga naar bericht

Hi! Ik heb een MediaAccess TG789bvn van Tele2 met een download snelheid van 47Mbps, upload van 29Mpbs en ping van 13ms. De test heb ik gedaan met Softlayer in Amsterdam vanuit het Oosten van he...

: 1042
: 1
Auteur: timmy

Laatste bericht:
10 januari 2018, 15:17
Avatar van gebruiker
timmy
Geen nieuwe berichten

Comtrend VI-3223 poorten open zetten « Ga naar bericht

Hoi. Je kunt van provider wisselen, maar ook een eigen modem op de Tele2 verbinding gebruiken. Ik gebruik sinds ik deze verbinding heb een Fritzbox, maar een ander DSL modem kan ook heel goed. Je ...

: 864
: 2
Auteur: wijnand6

Laatste bericht:
06 december 2017, 10:39
Avatar van gebruiker
abmg
Geen nieuwe berichtenAfbeelding bijgevoegd  

Tele2 NAT-Type Gameconsole. « Ga naar bericht

QuoteSilhouette2 schreef: QuoteSilhouette2 schreef: En de poortmapping.
Bestanden bijgevoegd

: 1978
: 5
Auteur: Silhouette2

Laatste bericht:
08 augustus 2017, 20:08
Avatar van gebruiker
Silhouette2
Geen nieuwe berichten

vpn en email « Ga naar bericht

Dan ga ik ervan uit (na de reactie van je VPN aanbieder) dat Tele2 de beveiliging omhoog gezet heeft. Ik vermoed dat ze VPN aanbieders blokkeren. Als dat zo is, ontkom je inderdaad niet aan het ...

: 1737
: 4
Auteur: frankie60

Laatste bericht:
09 augustus 2016, 21:43
Avatar van gebruiker
cornfed
Geen nieuwe berichten

netwerk-id, netwekfrequentie en symboolfrequentie « Ga naar bericht

Nee, dat gaat zo niet. TV via Tele2 werkt uitsluitend via een set-top-box.

: 3797
: 2
Auteur: jft

Laatste bericht:
22 april 2016, 13:58
Avatar van gebruiker
cornfed
Geen nieuwe berichten

VPN verbinding « Ga naar bericht

Ik ben er uit, maakte het veel moeilijker dan dat het is. Inmiddels een prima test VPN verbinding kunnen opzetten met de boze buitenwereld, bij Tele2 is dat dus geen probleem.

: 1986
: 2
Auteur: Cortelo

Laatste bericht:
01 maart 2016, 16:21
Avatar van gebruiker
Cortelo
Geen nieuwe berichten

Tele2 adsl en eigen modem « Ga naar bericht

sry, op de een of andere manier het verkeerde topic geselecteerd...

: 5698
: 8
Auteur: T_I

Laatste bericht:
25 februari 2016, 00:39
Avatar van gebruiker
gr_szs
Geen nieuwe berichtenAfbeelding bijgevoegd  

Mijn vraag is heel simpel kan ik nu wel of niet portforwarden « Ga naar bericht

Dat is goed nieuws. Wat doe je nu dan anders?
Bestanden bijgevoegd

: 4014
: 19

Laatste bericht:
07 februari 2016, 00:26
Avatar van gebruiker
cornfed
Geen nieuwe berichten

"Handleiding" Poorten openen in TG789BVN « Ga naar bericht

Quotetieper schreef: Quotetieper schreef: Het is me uiteindelijk toch gelukt om voor mijn Foscam IP camera's de benodigde poorten open te zetten zodat ik die via internet kan bedienen. Daar ...

: 3733
: 3
Auteur: tieper

Laatste bericht:
26 januari 2016, 11:19
Avatar van gebruiker
tieper
Geen nieuwe berichtenAfbeelding bijgevoegd  

Portforwarden « Ga naar bericht

Quotetieper schreef: Bedankt voor de tip. We waren er ook al uit. Zie ook hollebollejan Ik kom tot de ontdekking dat ik onder het vakje "Device" niet het adres van mijn camera heb opgegeven m...
Bestanden bijgevoegd

: 4388
: 8
Auteur: tieper

Laatste bericht:
22 januari 2016, 19:20
Avatar van gebruiker
tieper
Geen nieuwe berichten

NAT type 1 « Ga naar bericht

Rechtstreeks bij de 'buren' vandaan Misschien is dit de oplossing,.. https://forum.tele2.nl/vast-internet-188/dmz-functie-werkt-niet-technicolor-tg789bvn-modem-47624/index2.html#post305602 S...

: 1996
: 3
Auteur: cod4

Laatste bericht:
02 januari 2016, 15:21
Avatar van gebruiker
seawave
Geen nieuwe berichten

toevoegen NAS my Ditto « Ga naar bericht

Weet niet of je het hebt over op afstand benaderen, want dat lukte mij op een gegeven moment niet meer, maar veel energie heb ik er niet in gestoken. Op je PC kun je altijd jou MyDitto benaderen...

: 1886
: 9

Laatste bericht:
21 december 2015, 20:22
Avatar van gebruiker
Wisperbird
Geen nieuwe berichten

Opeens geen verbinding meer met Linux Live CD « Ga naar bericht

Hele moeilijke zaak dit. De beste manier is om door middel van uitsluiting de dader te vinden. Dus modem, netwerkkabel en netwerkadapter uitwisselen op de hoofd PC. Uiteindelijk moet bij een b...
(Pagina: 1 2)

: 6379
: 37
Auteur: Teledroid

Laatste bericht:
21 oktober 2015, 16:40
Avatar van gebruiker
cornfed
Geen nieuwe berichten

Tele2 subsction name « Ga naar bericht

Eigen apparatuur is altijd beter. Dan weet je precies wat je in huis hebt en je hebt de totale controle erover. Als Tele2 nu eens een bridge modus beschikbaar zou maken voor de klanten die het wi...

: 1836
: 6
Auteur: abmg

Laatste bericht:
17 september 2015, 14:24
Avatar van gebruiker
cornfed
Geen nieuwe berichten

STATISCH IP TECHNICOLOR TG789BVN « Ga naar bericht

Correct.

: 3212
: 4
Auteur: delimavi

Laatste bericht:
29 augustus 2015, 15:46
Avatar van gebruiker
cornfed
Geen nieuwe berichten

Handleiding voor aansluiting van NAS en een IP-cam aan VI-3223u. « Ga naar bericht

Je eerste zorg is te bepalen hoe je verbonden wilt worden met je NAS. Dat kan via meerder protocollen. Elk met hun eigen plus- en minpunten. Belangrijkste vind ik veiligheid. Anders kan iedereen ...

: 2530
: 4
Auteur: skylord

Laatste bericht:
04 augustus 2015, 15:10
Avatar van gebruiker
cornfed
Geen nieuwe berichten

Portforwarden « Ga naar bericht

Modems van Tele2? Daar moet je specifieker in zijn. Er zijn meerdere types en merken in omloop. En Tele2 modems die niet aan port forwarden doen? Dat klopt niet. Hoe kom je aan die info?

: 1903
: 2
Auteur: FredF

Laatste bericht:
02 juli 2015, 00:23
Avatar van gebruiker
cornfed
Geen nieuwe berichten

vaste telefonie + draadloos internet « Ga naar bericht

QuoteMisschien gewoon alles uitzetten, loskoppelen en weer aansluiten? Wat uitzetten, loskoppelen en weer aansluiten? Iets specifieker graag. Eigenlijk is dit geen probleem/topic voor het forum ...

: 3201
: 4
Auteur: digibeet

Laatste bericht:
25 april 2015, 12:39
Avatar van gebruiker
abmg
Geen nieuwe berichten

Linksy wrt54g achter davolink 2020 « Ga naar bericht

Bij de Davolink moet je er voor zo ver ik overal lees, mee rekening houden dat LAN 1 en 2 voor tv decoders gereserveerd zijn en dus alleen poorten 3 en 4 voor normaal internet. De Davolink is mo...

: 4192
: 6
Auteur: PKing

Laatste bericht:
18 februari 2015, 23:53
Avatar van gebruiker
abmg
Spring naar forum:
Nieuwe berichten - Onderwerp met nieuwe berichten sinds laatste bezoekGeen nieuwe berichten - Onderwerp zonder nieuwe berichten sinds laatste bezoek.
Gesloten onderwerp - Gesloten onderwerp.Sticky onderwerp - Sticky onderwerp.
Actief Onderwerp - Actief OnderwerpEnquêtes - Enquêtes
Bestanden bijgevoegd - Bestanden bijgevoegdAfbeelding bijgevoegd - Afbeelding bijgevoegd