obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Tele 2 levert de volgende Settop boxen met HDTV kwaliteit: VisonBox, Amino Communications type A132 en type A532
 Onderwerp afdrukken
Verzameltopic Decoder Problemen
famlimburg
zzzzzzzzzztttttt

Ik heb sinds maandag middag geen haperend beeld en geluid meer gehad, zouden ze bij Tele 2 eindelijk het goede draadje hebben aangebracht ?
Het was gewoon een genot om een hele avond via Tele 2 te kijken ook tijdens grote kijk dichtheid.
Hou dit zo vol Tele 2 !!!!!!!!!!
 
Tara2008
Op zich gaat het kijken nu wat beter, maar alleen als ik een programma opneem, heb ik bij andere kanalen problemen om te kijken. Dan hapert en stottert het beeld zowel het programma was ik dan aan het kijken ben als het programma wat wordt opgenomen.

Het gekke hiervan is dat dit niet bij alle zenders is er zijn dus een aantal zenders bij die ik wel kan kijken zonder problemen. Maar het mis bij de rtl zenders en ned 1, 2 en 3, maar bijvoorbeeld bij discovery en nickelodeon gaat het goed.
 
manneke
Sinds enige tijd doet het beeld het hier weer prima! Alleen het opnemen van programma's loopt wel eens mis waardoor ik het hele zaakje moet resetten.

Een voorbeeld had ik afgelopen week met GTST, ik was vergeten deze in te plannen en drukte op de "record" knop. Gelijk begon hij op te nemen. Toen heb ik het programma erna ook ingesteld om op te nemen vanwege de uitloop. Helaas mislukte dat, om 20.30 uur , toen GTST nog bezig was (loopt ALTIJD uit!) stopte het spul met opnemen.

Verder dik tevreden!
 
RickB
Vanwege mijn vele klachten ben ik maar eens een beetje gaan Googlen en kom er zowaar achter dat ik niet gek ben maar dat het toch echt aan de kwaliteit van tele 2 ligt.

Ik heb vele kleine klachten, die meestal alleen een keiharde reset weer even verholpen kunnen worden.
- ik mag soms maar 1 keer zappen, als ik na 1 keer zappen op +p druk gebeurt er niets.
- tv kanaal 101 staat aan als ik vervolgens op -p druk kom ik bij de radio zenders terecht. Als ik vervolgens +P omhoog druk zou het fijn zijn weer bij de tv zenders te komen. Dit is onmogelijk
- verder heb ik vrijwel alle klachten die ook hier genoemd worden..... opnames die niet lukken, af en toe helemaal zwart beeld enz enz.
- Ik zet grote twijfels bij het predicaat HD, ik heb de kwaliteit van tele 2 vergeleken met de kwaliteit van een concurent aanbieder bij de bovenburen en was daar echt onder de indruk van de kwaliteit iets wat ik bij tele 2 niet kan zeggen.

Het allerergste vind ik de kwaliteit van het beeld, wat een drama is dat af en toe. Heb laatst van verdriet maar weer mijn digitene uit de kast gehaald. Dit is toch geen voetbal kijken. Het lijkt af en toe wel of er een vaas van de tafel valt zo erg is het geluid van de tv. De haperingen zijn ontelbaar, ik heb zelfs al 1 doelpunt gemist dit wk door de fantastische kwaliteit.

Heb meerdere keren de helpdesk gebeld en aangegeven dat ik mijn abbo dat doorloopt tot feb. 11 nu al wil opzeggen. Helaas is dat nog niet mogelijk.

Prut kwaliteit. Het enige wat ik hieraan kan doen is al mijn vrienden en kennissen op de hoogte brengen van mijn ervaringen met dit product. Het is cheap CRAP
Gewijzigd door RickB op 16 juni 2010, 20:59
 
McBeukie
Je kunt Tele2 een maand de tijd geven om de problemen op te lossen doen ze dat niet kun je gewoon het contract ontbinden. Bellen met klantenservice en een ticket aan laten maken.
Met Vriendelijke Groet,

McBeukie
 
djkik
Ook hier sinds een paar dagen eindelijk beeld zonder storing! Hoop dat het ook zo blijft. Ook ik ben van mening dat de hd kwaliteit een stuk minder is dan bijv UPC.

Maar goed, als het zo blijft ben ik tevreden.

Groet kik
 
bompa
aan djkik tele 2 heeft nog geen hd uitzendingen kijk op de site van kpn en doe de postcodetest dan weet jedat je geen hd kunt ontvangen bompa senioorlid.
 
wavestrider
Waar staat die postcodecheck van de kpn? Ben benieuwd hoe ze dat kunnen beweren voor iedere locatie. Meer iets voor de afdeling sterke verhalen?
Hartelijke groet (vanavond lekker strak beeld gezien op Tele2),
Wavestrider.
Listen! There's music in the air
 
cornfed
Je moet de bestel procedure opstarten voor de postcode check.
Hier een link: https://www.kpn.com/is-bin/INTERSHOP....46@KPN-B2C
Kijk voor de beste satelliet links naar Satelliet.start-plaats.nl
 
bompa
voor wavestrider ik zeg niet dat er geen goed beeld is alleen geen hd ten eerste er zijn geen hd logo en er is ook geen interactiefe tv dus dat zeg genooeg en danieelle van tele 2 webcair dat het pas in de zomer 2010 misschien kom dus je betaald voor hd maar het is niet zo. bompa.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Verzameltopic Decoder Problemen', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Zelf extra decoder kopen teogestaan? Settop boxen / digitale ontvangers IPTV : 1 30 jun 2017
Problemen Comtrend CT-6373 Modem-Router Algemeen : 23 06 jun 2017
Problemen met het verkrijgen van een IP adres Algemeen : 9 02 nov 2016
code voor tele2 amino / aminet decoder te besturen via philips Goeiedag, ik heb zojuist een philips Installatie en aansluit problemen Tele2 modems : 1 01 aug 2014
Bestaande Tele2 modem aanluiten op nieuwe decoder Installatie en aansluit problemen Tele2 modems : 4 05 mei 2014
Advertentie