obey-robots.txt
24 Januari 2017, 18:13
Navigatie
Ledenenquête
Heeft dit forum je geholpen met je probleem of vraag?

Ja
Ledenenquête: Heeft dit forum je geholpen met je probleem of vraag? Ja 65% [83 stemmen]
65% [83 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Heeft dit forum je geholpen met je probleem of vraag? Nee 35% [45 stemmen]
35% [45 stemmen]

Stemmen: 128
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 30 aug 2010
Steun ons
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de Tele2 Gebruikers Groep helpen u graag.

Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Tele2 Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »Tele2 Forum«. Tele2 Forum Volg Forum Tele2 via Twitter.
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

kann Dreambox het signal van tele2 ontvangen?

« Ga naar bericht

Nee, dat is niet mogelijk.

  Settop boxen / digitale ontvangers IPTV « Meer onderwerpen
135 1 cornfed
11 jan 2017, 12:46
Geen nieuwe berichten

Poorten open zetten

« Ga naar bericht

pls3? *think*

  Helpdesk « Meer onderwerpen
106 1 cornfed
11 jan 2017, 12:45
Actief onderwerp

Website van Kunstschilder René Boelen

« Ga naar bericht

PS Als ik het doe openen er vreemd genoeg 2 schermen na inloggen. In het ene staat deze map is leeg, in het andere zie ik het bestand. Om zeker te zijn dat je het goed doet (en als je er nog zi...

  Klacht over Tele2 « Meer onderwerpen
480 10 abmg
02 jan 2017, 12:30
Geen nieuwe berichten

Na reparatie pc -pc via tv gebruiken lukt niet meer

« Ga naar bericht

Nadat mijn pc gereactiveerd/gerepareerd is kan ik geen ontvangst meer krijgen via mijn tv. De tv geeft aan: buiten bereik. Ik weet dat ik een lagere resolutie moet instellen op de pc maar dit lukt...

  Algemeen « Meer onderwerpen
82 0 chrisje_b
01 jan 2017, 23:53
Actief onderwerp

Welk radio of televisie station wil je er nog bij hebben?

« Ga naar bericht

Klopt helemaal, ik ben daarom overgestapt. Verbijsterend wat een beetje meer snelheid doet, en hoeveel netten ze in hun basisipakket stoppen. Voor mij gaf de doorslag dat Tele2 niet eens in een duu...

  TV diensten « Meer onderwerpen
21389 83 paulvr
31 dec 2016, 16:14
Geen nieuwe berichten

bellen vanaf mijn nummer

« Ga naar bericht

Dit probleempje is opgelost. Via telefoon met medewerker van Tele2. Wij bespraken het en het blijkt te gaan om periodieke automatische controle van de alarm verbinding die wij (als wat ouderen) h...

  Tele2 vaste telefonie (analoog) « Meer onderwerpen
564 9 Ruud M
31 dec 2016, 14:31
Actief onderwerp

Admin toegang voor de Comtrend router

« Ga naar bericht

Bedankt voor je aanbod. Er is echter een puntje, eigenlijk twee. De wachtwoorden voor het .conf bestand zijn anders versleuteld in de nieuwe firmware en updatesettings.html waar je het bestand m...

  Internet tot 50 Mbit/s via VDSL « Meer onderwerpen
70450 107 abmg
12 dec 2016, 13:48
Geen nieuwe berichten

Problemen met het verkrijgen van een IP adres

« Ga naar bericht

Thanxxs, PC functioneert prima op deze LAN poort!, Al contact met Alrectro wordt ws een andere opgestuurd!

  Algemeen « Meer onderwerpen
545 8 Ewout
02 nov 2016, 06:11
Actief onderwerp

Fritzbox op 50MB VDSL

« Ga naar bericht

Als ik dit document lees, dan gebruikt KPN G.993.5. Dan is dat modem niet compatibel met vectoring die KPN gebruikt. https://www.kpn-w...oring.aspx En hier wordt geschreven dat een modem all...

  Installatie en aansluit problemen Tele2 modems « Meer onderwerpen
2304 12 cornfed
18 okt 2016, 10:26
Geen nieuwe berichten

Fritzbox firmware v.a. 6.30 werkt niet goed met Tele2

« Ga naar bericht

Ach, dat is jammer. In ieder geval is in Duitsland versie 6.60 online gegaan. Dan zal de internationale versie niet meer zo lang duren. Hopelijk lost dat je probleem op.

  Algemeen « Meer onderwerpen
480 3 cornfed
11 okt 2016, 14:06
Deze button Tele2 Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
Tele2 gaat router met 4g-verbinding verkopen in Nederland
Internetprovider Tele2 gaat een router verkopen waarmee consumenten thuis via 4g online kunnen. Dat zegt de provider tegen Tweakers.net. De 4g-verbinding geldt daarbij als alternatief voor bedraad internet via bijvoorbeeld kabel of adsl.

Details over de abonnementen ontbreken nog, maar het is al wel duidelijk dat de router voor een beperkt aantal klanten beschikbaar zal zijn; het lte-netwerk van Tele2 biedt alleen dekking in een klein deel van het land, namelijk in delen van de steden Utrecht, Amsterdam, Almere en Haarlem. "Het is een alternatief voor klanten die geen verbinding hebben met bedrade netwerken", zegt woordvoerder Jan Willem te Gussinklo. "Dat kan bijvoorbeeld in het centrum van steden zijn."

Dergelijke klanten kunnen een Huawei B593-router krijgen, die vervolgens op een strategische plek in huis moet worden neergezet voor een goed bereik. Het lte-netwerk van Tele2 werkt op de 2,6GHz-frequenties die de provider dit voorjaar in gebruik nam. Deze hoge frequentie maakt dat het signaal slecht kan doordringen in gebouwen. De router midden in huis of in de meterkast plaatsen, zoals veel mensen doen met kabel of adsl, is bij 4g nog niet goed mogelijk. De router presteert het beste als hij dicht bij een raam wordt geplaatst.

Tweakers.net kon de router al enige tijd proberen voor een achtergrondverhaal over 4g. In die tests bleek dat de snelheid van moment tot moment nog behoorlijk kan wisselen, net als de pingtijden. Desondanks ligt de snelheid hoog; maximaal behaalde de router snelheden van 45Mbps, veelal bleek 20-30Mbps haalbaar. Dat is gelijk aan de snelheid van adsl- en kabel-abonnementen in het goedkope en middensegment.

Het is onduidelijk wanneer Tele2 meer bekendmaakt over de abonnementen voor internet thuis via 4g. Er zouden al wel tests zijn gedaan bij klanten die bij wijze van proef de router konden gaan gebruiken. Daarnaast biedt Tele2 mobiel internet via 4g met dongles. Tele2 is de eerste die de optie van 4g-internet voor thuis aanbiedt aan consumenten in Nederland.

Bron: Tweakers.net

Tele2 gaat concurrentie aan via glasvezel
DIEMEN - Telecomaanbieder Tele2 gaat vanaf deze week voor het eerst glasvezel abonnementen aanbieden aan consumenten. In november worden de eerste klanten aangesloten. Dat meldde het bedrijf zondag aan het ANP.

Het bedrijf wil zijn toetreding tot deze markt langzaam opbouwen en begint daarom met het aanbieden van abonnementen in Leeuwarden, Enschede, Hooffddorp en Almere. "In deze grotere steden denken we op dit moment het meeste potentie te hebben. Klanten die in andere gebieden zitten, kunnen zich aanmelden, maar moeten even wachten'', zei Herwin van der Kamp, directeur consumentenmarkt van Tele2.

Glasvezel
Het bedrijf betreedt de markt voor internet, televisie en telefonie via het supersnelle glasvezelnetwerk relatief laat. Marktleider KPN begon zo'n 3 jaar geleden met het groter inzetten op glasvezel. Inmiddels zijn zo'n 1 miljoen huishoudens in Nederland aangesloten op een glasvezelnetwerk.

"We wilden eerst rustig kijken waar de markt heen gaat en eerst veranderingen doorvoeren in ons mobiele aanbod. De introductie van ons mobiele abonnement SmartMix begin dit jaar, werd positief ontvangen. Keuzevrijheid staat hier centraal. Deze lijn willen we doortrekken naar glasvezel'', zegt Van der Kamp.

Basispakket
Tele2 wil klanten standaard een basispakket televisie bieden, internet met een up- en downloadsnelheid van 40 megabit per seconde en zowel mobiele als vaste telefonie voor 42,50 euro per maand. Als klanten bijvoorbeeld extra zenders willen of extra internetsnelheid, betalen ze daar extra voor. "Bij onze concurrenten heb je alleen de keuze alles of niets. Wij willen dat klanten kunnen kiezen.''

Volgens het bedrijf is nu het juiste moment aangebroken voor Tele2 om in glasvezel te stappen, omdat het bekendheid krijgt bij een breder publiek dan alleen de techneuten. "Vroeger was het idee dat glasvezel heel duur en ingewikkeld was. Omdat we steeds meer doen via internet, is er een breder publiek voor glasvezel, maar je moet mensen nog wel aan de hand nemen'', zei Van der Kamp. Daarom wil het bedrijf een gebruiksklare oplossing bieden. "Als onze monteur de deur uit loopt, weet je meteen hoe ons televisieproduct werkt, is het idee.''

Bron: Tele2-gaat-concurrentie-aan-via-glasvezel
Tele2 laat merknaam Alice vallen
De merknaam 'Alice' houdt op te bestaan, zo laat eigenaar Tele2 weten. Voor de bestaande internetklanten van Alice zal er in eerste instantie niets veranderen: zo lang het contract nog loopt blijven de huidige voorwaarden gehandhaafd.

In haar nieuwsbrief laat Alice weten dat alle abonnees nog 'uitgebreide' informatie per post zullen ontvangen en er 'behalve de naam' niets zal veranderden. De abonnementen, tarieven en Alice e-mailadressen blijven intact en ook de klantenservice blijft voorlopig bestaan.

De eigenaar van Alice, Tele2, laat aan Tweakers weten dat er voor bestaande Alice-klanten 'niets zal veranderen aan hun contract'. Als klanten toch een aanpassing willen doen aan hun contract of het willen verlengen, is het echter niet meer mogelijk om de Alice-voorwaarden te behouden. Tele2 wil niet zeggen hoeveel klanten er op dit moment nog een Alice-abonnement hebben.

Tele2 nam in 2010 BBned over van Telecom Italia en sloot daarbij een licentieovereenkomst af voor de merknaam Alice. De licentieovereenkomst loopt binnenkort af en de bedrijfsnaam gaat weer terug naar de Italiaanse telecomaanbieder. De zakelijke kant van BBned, BBeyond, valt niet onder de licentieovereenkomst en houdt de eigen merknaam.


Bron: tweakers.net
Goedenavond bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| Gilex00:33:58
| Bill07:37:26
| fif12308:50:11
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

16 oktober 2016, 23:35
hoi ik heb een probleem met mijn xbox hij verbindt niet met xbox-live. Er staat NAT-melding. Heeft iemand een oplossing?

14 oktober 2016, 07:35
Hallo, Sinds Dinsdag werkt mijn HD recorder niet meer van Tele2. In het begin kreeg ik de melding: Nieuwe zenderlijst laden. Maar omdat dat zich telkens herhaalde eb ik de ontvanger een harde reset ge

14 juli 2016, 12:17
hoe kom ik op de ftp server ?