obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Tele 2 levert de volgende Settop boxen met HDTV kwaliteit: VisonBox, Amino Communications type A132 en type A532
 Onderwerp afdrukken
Verzameltopic Decoder Problemen
wallia
Sorry Bompa, maar als we naar een programma kijken en er wordt gebeld, dan kan je je TV toch stop zetten en na je tf-gesprek weer verder kijken vanaf het punt waar je het laatst naar heb gekeken. Of even terugspoelen (terwijl het niet is opgenomen) Dat is toch interactieve TV of heb ik het mis?
 
kobus1960
@RickB.
Lees even dit topic door en je vindt een prima manier om op te zeggen.
Mededelingen Tele2 Webcare
Ex Tele2, nu Ziggo Cool...
 
wavestrider
Het zal wel aan mij liggen, maar nu snap ik het even niet meer. Op KPN gaat get om het basispakket + interactief. Ik zie nergens high definition staan. Je moet natuurlijk wel weten wat met hd wordt bedoeld. het kan net zo goed harde schijf zijn en dat is het interactieve gedeelte; het lijkt mij sterk dat Tele2 High Definition verkoopt dat het niet is. Het staat toch duidelijk als Nederland 1/2/3 HD op de zenderlijst (101tm103) en het kwam later beschikbaar dan de andere kanalen.
Listen! There's music in the air
 
Tele2 Webcare
Beste Forumleden,

Ons interactieve televisieproduct krijgt een update. De exacte datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

Door deze update komen er een aantal functionaliteiten bij en worden huidige functionaliteiten geoptimaliseerd. Hieronder vind je een lijst met een beknopt overzicht van grootste de functionaliteiten:

Afleveringen van Programma Gemist zijn nu nog sneller beschikbaar; één uur na het einde van de televisie-uitzending is het programma beschikbaar via Programma Gemist.

Na de update is het mogelijk om direct een programma - wat op dat moment bekeken wordt - op te nemen door middel van de opnameknop op afstandsbediening.

Na de update is er een nieuwe teletekstfunctionaliteit beschikbaar. Het is dan ook mogelijk om met de p+ en p- toetsen van de afstandsbediening door de teletekstpagina’s te bladeren.

Het wordt makkelijker om programma’s te bekijken; wanneer je een gratis programma selecteert (bijvoorbeeld via Programma Gemist) dan is het niet meer nodig om je pincode in te toetsen, maar kun je het programma direct bekijken.

In sommige gevallen werden niet alle ingestelde programma’s opgenomen. De update lost dit op. Alle ingestelde programma’s worden dan ook daadwerkelijk opgenomen (m.u.v. de programma’s van zenders die juridisch niet opgenomen mogen worden).

Na het luisteren van radio kwam het soms voor dat het niet meer mogelijk was om terug te keren naar de televisiezenders. Dit wordt met de update opgelost.

Als je een programma opneemt vanuit de TV Gids kunt je extra tijd instellen. Voorheen was dit 5, 10 of 15 minuten. Dit wordt nu uitgebreid tot maximaal 30 minuten.

Het submenu “interactief” verdwijnt uit het hoofdmenu. Als er nieuwe interactieve content beschikbaar is, wordt “interactief” weer toegevoegd aan het hoofdmenu, maar tot die tijd wordt het hoofdmenu compacter.

Ik hoop jullie voor dit moment voldoende geinformeerd te hebben. Zodra ik meer weet over de update of indien er nog aanpassingen zijn dan zal ik dit op het forum melden.

Met vriendelijke groet,

Danielle van Tele2
 
wallia
Nou dit vind ik een driewerf HOERA, HOERA, HOERA, waard.
Bedankt Danielle, vol verwachting klopt ons hart !!!!
 
McBeukie
En de beeldkwaliteit????
Met Vriendelijke Groet,

McBeukie
 
wavestrider
Fijn - ik was een paar weken geleden al een beetje gewend geraakt aan de verbeteringen en het viel me tegen dat ik teruggezet werd. Zal het toch nog een supersysteem worden?
Listen! There's music in the air
 
kobus1960
Ik ben benieuwd, veel klanten blijven toch met een te lage basissnelheid zitten.
Daar verhelpt een update niets aan.
Ex Tele2, nu Ziggo Cool...
 
Richen
Huh?
Ik hang net Tele2 klantenservice op omdat zij mijn problemen niet op kunnen lossen waardoor een kosteloze opzegging werd aangeboden. Zij wist me inderdaad ook te vertellen dat er een update aankomt/is alleen wordt deze na het WK uitgerold zodat de kans dat het slecht uitpakt waardoor niemand meer TV kan kijken uitgesloten wordt.

Mijn grootste probleem was de opnames, sommige deden het niet, zwart beeld, vastlopen tijdens overlappingen e.d. kortom allemaal bekende zaken voor diegene die deze topic volgen. De oplossing hiervoor is nog niet helemaal zeker, en of de update deze zal oplossen kon ze ook niet garanderen.

En nu lees ik dat Daniëlle zegt dat dit opgelost gaat worden?
Ik heb de mogelijkheid om met compensering op te zeggen doordat de diensten welke Tele2 aanbied niet overeen komen met het geleverde product.

Ik heb tot 1e week juli een bedenk periode om of doorgaan met dit niet "compleet" werkend product, downgrade naar enkel internet en telefoon of opzeggen.
Ik denk dat ik de update maar gaat afwachten. Nogmaals, deze zal pas na het WK uitgerold gaan worden.
Er werd ook eerlijk toegegeven dat men niet verwacht had dat dit product zoveel problemen met zich mee zou brengen ondanks dat alle interne testen anders lieten zien. Echt HD "kwaliteit" zoals Tele2 dit verkoopt zullen ze niet redden. Met normale UPC kabel TV ervaar je hetzelfde gevoel.
Tevens liet ze ook vallen dat Tele2 ook met kabel diensten gaat komen etc. Maar goed daar ben ik nu niet mee geholpen.

Al met al dat was mijn verhaal over Tele2 de laatste 3 weken, waarvan zij trouwens netjes telkens op de afgesproken dagen terug belde, en dat mag in dit geval ook eens gezegd worden. Wink
Gewijzigd door Richen op 18 juni 2010, 12:56
 
kobus1960
Als de beeldkwaliteit verder prima is, dus de "live" kwaliteit, zou ik zeker even wachten.
Dan is het in potentie een goed product.
Ex Tele2, nu Ziggo Cool...
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Verzameltopic Decoder Problemen', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Zelf extra decoder kopen teogestaan? Settop boxen / digitale ontvangers IPTV : 1 30 jun 2017
Problemen Comtrend CT-6373 Modem-Router Algemeen : 23 06 jun 2017
Problemen met het verkrijgen van een IP adres Algemeen : 9 02 nov 2016
code voor tele2 amino / aminet decoder te besturen via philips Goeiedag, ik heb zojuist een philips Installatie en aansluit problemen Tele2 modems : 1 01 aug 2014
Bestaande Tele2 modem aanluiten op nieuwe decoder Installatie en aansluit problemen Tele2 modems : 4 05 mei 2014
Advertentie