obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
storing
johnhart
Sinds een aantal dagen hier in Hellevoetsluis zeer langzaam internet. Met speedtest is de download snelheid oke maar de upload zeer laag.
 
Bill
Zie ook deze post!
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Antonb
Sinds 12-05-08 is er een storing in een wijkcentrale van Hellevoetsluis! Een aantal slots zijn stuk en moeten vervangen worden. Echter Tele2 bezit niet de wijkcentrales in Nederland en schuift het op de eigenaar KPN! Naar verwachting zal de storing pas 20 mei opgelost worden.

Als je gedupeerd bent, neem contact op met Tele2 en zorg dat ze in de log een notitie maken van een credit factuur. Je hebt recht op geldteruggave, maar je krijgt het uitsluitend als je er zelf achteraan gaat!
 
Marcello
Wat voor slots waren er stuk??? Besides that....Tele2/Versatel beheerd hun eigen infra in de KPN-centrale tot het punt waar het op het koper van KPN komt middels de SIP-kasten. Probleem was dat er niet meer voldoende bandbreedte beschikbaar was ivm de hardware. Momenteel is dit ge-upgrade en is alles weer zoals het hoort te zijn. Gaarne geen onzin de wereld inslingeren mbt kapotte slots !!!
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'storing', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
storing mail Algemeen : 2 09 feb 2016
Storing:tv,internet en telefonie vanaf 08-12-2013 Storing : 1 09 dec 2013
Storing Maastricht Storing : 1 08 mei 2013
storing webmail zonnet Storing : 3 31 jan 2013
Storing Internet en telefonie Leiden Storing : 1 21 nov 2012