obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Post hier ervaringen en problemen met bellen via internet voip telefonie.
 Onderwerp afdrukken
Fout bij portering wordt maar niet opgelost!!
kruijffjes
Op verzoek van een bejaarde dame wordt haar telefoonnummer vanwege een verhuizing overgezet naar haar nieuwe appartement. Althans dat is de bedoeling. Want de dag na de verhuizing blijkt dat haar telefoonnummer door Tele2 abusievelijk is aangesloten bij de eveneens bejaarde buurvrouw van de aanvraagster. Foutje bedankt.
Direct de klantenservice in kennis gesteld. Er wordt toegezegd dat de fout binnen 24 uur zal worden hersteld. Nu 6 dagen later is het probleem nog steeds niet opgelost. Gevolg is dat twee dames van boven de 80 jaar telefonisch onbereikbaar zijn. De één krijgt alle familieleden van de ander aan de lijn om te vragen hoe de verhuizing is verlopen. Ook krijgt ze de hulpdiensten aan de deur omdat ze voor haar familie onbereikbaar is en die denken dat haar mogelijk iets overkomen is. De ander kan in het geheel niet bellen. Hopelijk heeft zij de hulpdiensten niet nodig.
Na het eerste contact met de klantenservice iedere dag gebeld voor een stand van zaken. Van de zijde van Tele2 wordt namelijk in het geheel niet gecommuniceerd. De klantenservice geeft aan dat zij niets kunnen doen. De technische dienst moet actie ondernemen. Die heeft volgens de klantenservice geprobeerd de verhuisde dame te bellen. Dat was niet gelukt. En dat klopt want ze is niet aangesloten. Verder is men na 6 dagen niet gekomen. Beller moet niet zeuren, maar rustig afwachten. In de achtergrond van de casus is men niet geïnteresseerd. Zo’n probleem is nou toch ook niet weer. Dan maar een klacht ingediend. Dan blijkt dat Tele2 in het geheel geen klachtenprocedure kent. Het woord klacht komt op de gehele website niet voor. Via diverse contactformulieren aandacht gevraagd voor het probleem. Ook die blijven onbeantwoord. Door Tele2 wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Tele2 daar bel je toch niet meer mee!
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Fout bij portering wordt maar niet opgelost!!', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
vaste telefonie niet meer kunnen bellen Tele2 vaste telefonie (analoog) : 3 11 jun 2017
Fritzbox firmware v.a. 6.30 werkt niet goed met Tele2 Algemeen : 5 11 feb 2017
Na reparatie pc -pc via tv gebruiken lukt niet meer Algemeen : 1 01 jan 2017
zonnet email verzenden gaat niet meer Algemene computer vragen. : 16 06 sep 2016
Fox Sports vanaf 13 september niet meer te zien bij Tele2 TV diensten : 2 21 aug 2016
Advertentie