obey-robots.txt
06 December 2016, 20:51
Navigatie
Ledenenquête
Heeft dit forum je geholpen met je probleem of vraag?

Ja
Ledenenquête: Heeft dit forum je geholpen met je probleem of vraag? Ja 65% [83 stemmen]
65% [83 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Heeft dit forum je geholpen met je probleem of vraag? Nee 35% [44 stemmen]
35% [44 stemmen]

Stemmen: 127
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 30 aug 2010
Steun ons
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Tele2 Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Post hier ervaringen en problemen met bellen via internet voip telefonie.
 Onderwerp afdrukken

extra bel werkt niet meer.

rene ter haar
Hallo,

bij mijn schoonouders werkt na het overstappen van KPN naar Tele2, de extra bel niet meer.
Aansluiting was via rode en blauwe kabeltje (bovenste 2 aansluitpennen in aansluitdoos) naar extra aansluiting, waar de extra bel in zat.

Als ik in die extra aansluiting een telefoon stop, dan doet het geluid van beide telefoons het bijna niet meer. Ze rinkelen maar 1x kort, en dan niets meer.
Als ik de aansluitingen afzonderlijk van elkaar gebruik, dan werkt alles wel gewoon.

Wie weet raad, ik heb bij mijzelf alles ook zo aangesloten, en daar werkt het wel...

Grtz,

René
 
Bill
Het probleem is denk ik dat de extra bel rinkelt door de pulse op de lijn. Echter nu je met VOIP werkt is de techniek iets anders. Je werkt nu met toontjes in plaats van met pulsjes.

Daardoor werkt de exta bel niet meer. Frown
Bill

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
rene ter haar
Bedankt Bill,

maar helaas, er is NIETS veranderd. Alleen het abbo van de vaste lijn van KPN naar TELE2 overgezet. Daarna deed de extra bel het niet meer. Nieuwe bel gekocht, maar ja, die deed het dus ook niet.
Mijn ouders hebben ook hun abbo van KPN naar TELE2 over gezet, en daar doet alles het nog gewoon als vanouds( 3 telefoons en 1 extra bel)
Het lijkt erop dat bij mijn schoonouders te weinig spanning op de telefoonlijn komt om beide telefoons te laten rinkelen. 1 telefoon doet het, op eender welk aansluitpunt. 2 telefoons samen.......tja.....hele korte rinkel en dan niets meer.....

Als nog iemand een idee heeft....graag......

Grtz,

Rene
 
Bill
Ik snap het even niet meer! Als je van KPN naar Tele2 gaat, dan krijg je een modem. Op dat modem sluit je internet en je telefooninstallatie aan. Een bel (en eventueel telefoon) ervoor zetten kan met een extra splitter, maar is niet aan te bevelen.

Maar zoals je schreef, misschien heeft iemand anders nog een idee.
Bill

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
rene ter haar
Bill,

er is echt geen modem tussen gekomen. Alle aansluitingen zijn gebleven zoals ze waren. Alleen het abbo voor de vaste lijn is van KPN overgegaan naar TELE2. Alleen bellen via vaste lijn dus......

Grtz,

Rene
 
Bill
Heb je dan Tele2 als carrier select?
Bill

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
rene ter haar
Bill,

"carrier select" is toch alleen als je een andere provider hebt. Mar TELE2 is nu de leverende provider van analoge telefoon over de oude KPN-lijn, zonder aanpassingen in aansluitingen...

René
 
Bill
rene ter haar schreef:
Bill,

"carrier select" is toch alleen als je een andere provider hebt. Mar TELE2 is nu de leverende provider van analoge telefoon over de oude KPN-lijn, zonder aanpassingen in aansluitingen...

René

Wat voel ik me dom/stom! Ik moet nodig wat kennis bijspijkeren! En dat laatste heb ik getracht te doen door op de tele2 website te zoekene. Maar kan niets vinden over overname van de koperlijntjes van KPN door Tele2.

Kun jij me op de goede weg helpen?
Bill

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'extra bel werkt niet meer.', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
Fritzbox firmware v.a. 6.30 werkt niet goed met Tele2 Algemeen 4 11 oktober 2016, 14:06
zonnet email verzenden gaat niet meer Algemene computer vragen. 16 06 september 2016, 10:12
Fox Sports vanaf 13 september niet meer te zien bij Tele2 TV diensten 2 21 augustus 2016, 10:07
Verbindingsproblemen Playstation. [Niet PSN] Storing 3 15 mei 2016, 14:16
Mijn vraag is heel simpel kan ik nu wel of niet portforwarden Netwerk vragen, uitbreidingen en instellingen 19 07 februari 2016, 00:26
Goedenavond bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| abmg00:13:05
| Gilex03:28:04
| Bill04:42:00
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

16 oktober 2016, 23:35
hoi ik heb een probleem met mijn xbox hij verbindt niet met xbox-live. Er staat NAT-melding. Heeft iemand een oplossing?

14 oktober 2016, 07:35
Hallo, Sinds Dinsdag werkt mijn HD recorder niet meer van Tele2. In het begin kreeg ik de melding: Nieuwe zenderlijst laden. Maar omdat dat zich telkens herhaalde eb ik de ontvanger een harde reset ge

14 juli 2016, 12:17
hoe kom ik op de ftp server ?