obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
"Domper van de week" op kleuter forum
seawave
Aragorn schreef: Best lachen, bij gebruikers.eu zijn nu nog ongeveer gemiddeld "1 reacties" per week! Om en om loggen de vaste figuren in, met onze seawave voorop. Ze hebben geen gespreksstof meer. Ik begrijp niet waarom ze dat forum niet sluiten (vwb Tele2 natuurlijk, met de rest wil ik me niet bemoeien.

Aragorn schreeuwt om aandacht, de arme stakker zit in een persoonlijke crisis en moet eigenlijk geholpen worden, (heeft nota bene hier ook een account)
Dit zielige individu weet het niet meer, begint zeer overspannen om zich heen te slaan, zie maar hierboven,..(en de rest van z'n arrogante opmerkingen/antwoorden, 7000 stuks zo ongeveer)
Dit zielig hoopje mens spreekt zichzelf alleen maar tegen, en is de weg totaal kwijt en nog triester hij blijft zichzelf nog MEER voor schut zetten.
Zou zeggen Tele2 stuur deze arme stakker langs bij een psychiater voor het te laat is,.
De meeste laten hem in z'n sop gaar koken is wel op te merken, op 1 na daar gelaten die kan dan gelijk mee,.
Daar hij ineens als een blad aan de boom is omgedraaid is op zich een hele overwinning voor hem, jammer dan weer dat z'n laatste opmerkingen dan totaal kant nog wal raken waarop ook geen reacties komen, zelf dat dringt NOG niet bij hem door maar komt hopelijk t.z.t. wel,.
De pappen en nathouden moderators daar zullen hem nog even gedogen, maar ook dit lost zichzelf t.z.t op.
Ikzelf ga me niet verlagen om daar aan die onzin mee te doen, maar wil dit wel met jullie delen daar dit een laffe aanval is die nergens op slaat, maar zegt wel alles over z'n denkwijze,...Clap
 
kobus1960
@Seawave, waar maak je je druk om?
Doen wij hier al jaren niet meer, laat gaan.
Ex Tele2, nu Ziggo Cool...
 
seawave
@Kobus, ik kan slecht tegen onrecht en zeker als zo'n persoon dat hier niet durft te melden,..de stakker,.
Maar i.d.d. is geen aandacht waard, zo zielig dit is,.
Daar zijn eigenlijk GEEN woorden voor nodig, is op zich al te triest voor woorden Grin
 
bob2013
Als je de ontwikkelingen in de laatste dagen hebt gevolgd (of liever: hebt kunnen volgen, want een en ander wordt verwijderd voor je met de ogen hebt kunnen knipperen), dan zie je dat Aragorn nog steeds voluit gesteund wordt door de moderatoren van dat forum.
Het zou wel eens heel goed kunnen zijn dat de zogenaamde inkeer van Aragorn volledig georkestreerd is door het kleuterforum zelf. Wees heel voorzichtig met die gast.
 
seawave
Deze trieste off-topic en flamware specialist is echt al heel lang de weg kwijt, daar dit zielige persoontje nog gedoogd wordt zegt alles over het denkvermogen van de moderatoren van het klauterforum, zelf andere forum-gebruikers gaan zich in de zinloze ellenlange doelloze discussies mengen en worden afgeblaft en gevraagd om kritische opmerkingen via PB uit te wisselen, hoe zielig ben je dan?????ja Aragorn (hier ook een account hebbende onder de naam Elessar en nog een 2de account, waarover die ook al zit te liegen daar) wordt nu afgerekend op z'n eigen domme geneuzel en zakt langzaam verder terug in z'n eigen kleine wereldje, en smeekt om nog meer aandacht.
Hoe zielig maar eigenlijk tegelijkertijd vermakelijk om te lezen, dat deze kneus alleen nog maar door het in-Koch-nito-schaap gesteund wordt, zegt ook genoeg over deze tweede forumtrol, die geheel vrijblijvend van vroeg tot diep in de nacht daar zit te vervelen/off-topic te gaan en iedereen met een andere menig persoonlijk aan het beledigen is of ook een ban aansmeert, Jip en Janneke worden ze ook wel genoemdGrin
De antwoorden die hij daar geeft op de standaard problemen typt hij over van een puntenlijstje, en krijgt dan een extra plakplaatje, want dat deze stakker niet zo diep spit was al na tien antwoorden te lezen, maar goed opa is van de straat,..Wink
En i.d.d. @Bob2013 degene die hem flink de waarheid zeggen en doorhebben (is niet zo erg moeilijk trouwens) zien hun berichten niet meer terug, want tja de waarheid is nu eenmaal hard en mag niet gezegd worden, want dan staat Aragorn WEER voor shut en vraag de kleuter of de berichten verwijderd mogen worden, daarna gaat hij PB'S sturen met scheldpartijen, en later alles schijnheilig ontkennen en zitten janken dat ze hem PB's sturen dit trucje haalt dit figuur al vanaf het begin uit.
Dat hij gesteund word snap ik wel, probeer maar eens een vervanger te strikken die nog meer onzin kan uitkramen om tele2 te verdedigen.
Het domper-topic loopt af met een sisser daar niemand deze draaier meer serieus neemt, en ach die Aragorn loopt straks weer netjes in de pas wat moet hij anders? wegkwijnen?
 
Merino

Quote

bob2013 schreef:
Het zou wel eens heel goed kunnen zijn dat de zogenaamde inkeer van Aragorn volledig georkestreerd is door het kleuterforum zelf. Wees heel voorzichtig met die gast.


Dat geldt voor nog een paar forummers, denk ik zo.
ex. Tele2 gebruiker. Nu tevreden Solcon Internet & bellen klant. Houder van de Pitbull Award.
 
seawave

Quote

Merino schreef:

Quote

bob2013 schreef:
Het zou wel eens heel goed kunnen zijn dat de zogenaamde inkeer van Aragorn volledig georkestreerd is door het kleuterforum zelf. Wees heel voorzichtig met die gast.


Dat geldt voor nog een paar forummers, denk ik zo.


Forummers,.. zie ze meer als offtopic/flame-starters/specialisten is wel te lezen in het in-Koch-nito/aragorn-de-draaier (Jip&Janneke) domper topic,
Deze twee top-dompers blijven alleen maar vervelen/uitlokken/ban proberen aan te smeren en totaal niet doorhebbende dat ze zichzelf alleen maar voor schut blijven zetten,..leuk om te lezen hoe jut en Jul elkaar steunen Comfortin hun kansloze draai missie, die niemand snapt!
Haha wat verveling al niet met deze trolletjes doet, de realiteit zijn ze in ieder geval al heeeel lang uit het oog verloren,.
Zo jammer eigenlijk, misschien is solliciteren bij Tele-2 wat voor ze, een paar meer gehersenspoelde dombo's vallen zeker niet op tussen die zwarte schapen, de pappen en nat houden riedels beheersen ze heel goed , misschien als invallers voor als de virtuele (robot) assistent storing heeft, kunnen ze zich zeker geen buil aan vallen ROFL wat dieper duiken in de materie is echter te hoog gegrepen. lees keer op keer de knip/plak opgedragen antwoorden van jip&Janneke PC wat totaal geen hout snijdt.
In het lachwekkende domper topic kunnen de moderators maar beter niet gaan opschonen, want dan blijft er helemaal niks meer over,..wat een troosteloos niveau#zielige vertoning Sad
Maar wel kostelijk om te lezen deze domper-drama-soap LOL
 
strider
Eerlijk gezegd vid ik de opmerkingen van aragorn op dat forum best wel hout snijden. Hier is niet veel te doen.
 
seawave

Quote

strider schreef:

Eerlijk gezegd vid ik de opmerkingen van aragorn op dat forum best wel hout snijden. Hier is niet veel te doen.


Aragorn-Elessar-strider zal dat ook wel vinden,...als enige,..
 
strider
??? wat bedoel je daar nou weer mee? Vind jij dat hier veel te doen is dan?
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; '"Domper van de week" op kleuter forum', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Ontevreden over tele 2 en haar klantenservice incl forum en webcare! Klacht over Tele2 : 4 08 sep 2015
Bannelingen van Tele2 forum Klacht over Tele2 : 18 17 dec 2011
Tele2 forum Algemeen : 16 01 nov 2010
Tele2 klantenservice+danielle+forum mensen Bedankt! Algemeen : 4 20 apr 2010
Forum getroffen door storing bij Technotop. Storing : 1 05 mrt 2009