obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Nog geen categorie gevonden waar je je post kwijt kunt? Dan hier maar.
 Onderwerp afdrukken
Update Tele2 IPTV
DJVerweij
ik zie het al....ik heb versie;

A0.16.2.17S0.21T02
 
stitch31
Hallo sinds precies 1 week heb ik tv van tele2 na deze forum gelezen al weer spijt van maar toch...Even over de update wat Danielle zegt kan niet want die versie: A0.16.2.17S0.21T02 heb ik al vanaf het begin....
 
Richen
@ Danielle

Hoe kan dit?

 
kobus1960
Gilex heeft hier al een hersenspinsel (naar ik dacht) op los gelaten.
Kan een nieuwe versie zijn van hetzelfde softwarepakket, herschreven zeg maar.
Net zoals je windowsversie gelijk blijft na 1001 updates.
Is een mogelijkheid dus.
Ex Tele2, nu Ziggo Cool...
 
jayjedi
Alles nogmaals gisteren bij thuiskomst nagekeken en heb dus A0.16.2.17S0.21T02 die ik al had...

Wel zie ik verandering!!! Ik heb een diashow Sad

Als hij het wel doet is het beeld beter als voorheen dat wel. Maar zoals ik al zei haperingen niet weg en een diashow een aantal keren gehad zodat ik de stroom eraf heb moeten halen om het weerk "werkend" te krijgen.

Ook teletekst is niet verholpen en videotheek is nog steeds erg traag.

Tele2 gebeld maar kwam er niet doorheen, dus opgegeven. Vanavond als ik thuis ben nogmaals proberen want de maat is bij mij compleet vol. Het is $#^&$@%#&$% slechter geworden! Angry
 
gbverhoeven
Vreemd dat er nog zo veel klachten zijn, vanaf het begin heb ik krijtgaaf beeld en nog nooit enige hapering gehad. Had hiervoor schotel met HD zenders. Ik was bang dat ik er enorm op achteruit ging, maar tot mijn verbazing is het beeld echt schitterend. Ook nog nooit ptoblemen gehad met opnames e.d. Wat Danielle zegt over de serienummers klopt i.i.g. niet want vanaf de eerste dag is dit nummer in de decoder aanwezig. Ook verbaas ik me over de snelheid van de stream die hier binnenkomt, op speedtest zit ik altijd rond de 16 a 17 Mbps en met tv aan zo rond de 11 a 12 Mbps. Dit terwijl ik circa 1100 meter van de centrale zit. Maar ook met de schotel zijn er een hoop mensen waarbij een hoop dingen niet werken, hoe kan het terwijl iedreen hetzelfde heeft.


Gerben
 
Tele2 Webcare
Beste Forumleden,

De software upgrade voor de iTV decoder van Tele2 is goed verlopen, hierdoor is onder andere de beeldkwaliteit verbeterd (blokjes, haperingen van het beeld). De problemen met betrekking tot het opnieuw laden van de TV gids waardoor de decoder tijdelijk niet meer reageert en het niet uit standby kunnen halen zijn ook opgelost. Het kan helaas voorkomen dat sommigen nu "zwart" beeld hebben terwijl je dat hiervoor niet had. Indien je dit ondervindt kun je de stroom van de decoder afhalen, 5 minuten wachten en vervolgens de stroom weer aansluiten op de decoder.

Met vriendelijke groet,

Danielle van Tele2
 
ckoning
Wanneer worden de andere puntjes geupdate dan? Toen ik het een maand geleden vroeg zei je ook al dat ik moest wachten op de update van maart !! (teletekst, info balkje)
 
jayjedi
ja sorry hoor maar wat mij betreft is het over en sluiten. Ik ga vanavond bellen en Tele2 in gebreke stellen aangezien ook na de update, anders dan beloofd, niks is veranderd. In tegendeel...

En Danielle gewoon met droge ogen net doen of het voorelkaar is... Sorry voor dit bericht maar ben zo verschrikkelijk boos!
 
eddiexxl
Dit is werkelijk belachelijk. Ik had nog wel een beetje hoop op een goede afloop, maar na het antwoord van danielle is t laatste beetje hoop dus wel weg. K*T kwaliteit!!!!!!!!!!!! een update van niks. Hier word ik niet vrolijk van..
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Update Tele2 IPTV', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
tele2 nummerbehoud, wat is hiervoor nodig? Tele2 mobiele telefonie (GSM) : 2 23 okt 2021
Netwerknaam plotseling teruggezet naar Tele2 Netwerk vragen, uitbreidingen en instellingen : 3 26 feb 2018
My Tele2 onbereikbaar gemaakt door Tele2 Klacht over Tele2 : 1 29 sep 2017
Tele2 (geen) webmail. Klacht over Tele2 : 2 13 sep 2017
Tele2 NAT-Type Gameconsole. Netwerk vragen, uitbreidingen en instellingen : 5 08 aug 2017
Advertentie