obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Nog geen categorie gevonden waar je je post kwijt kunt? Dan hier maar.
 Onderwerp afdrukken
Update Tele2 IPTV
Tele2 Webcare
Beste Forumleden,

Uit jullie postings begrijp ik dat enkele van jullie nog problemen ondervinden met de iTV, ondanks de update. Bij deze update zijn de volgende zaken opgelost: de beeldkwaliteit is verbeterd (blokjes, haperingen van het beeld). De problemen met betrekking tot het opnieuw laden van de TV gids waardoor de decoder tijdelijk niet meer reageert en het niet uit standby kunnen halen zijn ook opgelost http://se.tele2.n...ngen2.html
Onderwerpen als teletekst, de videotheek en overige productontwikkeling zijn niet in deze update meegenomen. Dit zijn namelijk ontwikkelingen die een langer tijdsbestek nodig hebben om te ontwikkelen. Graag horen wij hier natuurlijk wel opmerkingen en input over, maar dit houdt geen verband met de update die deze week is uitgevoerd.

Zoals jullie aangeven hebben sommigen nog last van haperingen in beeld en geluid en problemen met opnemen. Zouden jullie je klacht hierover en je gegevens (klantnummer of postcode en huisnummer) naar mij in een PB willen sturen dan kan ik deze klachten in behandeling nemen.

Met vriendelijke groet,

Danielle van Tele2
 
allarick
Opnemen is nog steeds niet goed mogenlijk, met direct opnemen missen we bij ieder programma het einde circa 5 minuten, wat het opnemen dus zinloos maakt. Als we willen opnemen met 15 miuten voor en na het programma ( voorgeprogrammeerd ) dan neemt de box niks op. Ook heeft de box agelopen zondag, en ook dinsdag in de ochtend er circa 25 minuten uitgelegen. Alles weigerde toen dienst, telefoon, internet en televisie.


Edit : ff dubbelpost verwijderd Wink
Gewijzigd door op 18 maart 2010, 13:29
 
Richen
Normaal gesproken is woensdag avond een TV avond voor mij, dit werd een film avond omdat ik er gewoon tegenop zag om met de decoder aan de slag te gaan, wetend dat het niet is wat je op dit moment wilt...... gewoon een degelijk apparaat wat moet doen zoals deze aangeprezen wordt.

Gisteren toch weer Tele2 gebeld en kreeg te horen dat mijn dossier nog open staat en dat er binnen 2 dagen iemand hier op terug komt. Afwachten maar weer....
Gelukkig schijnt de zon en hoef ik niet achter me TV te vertoevenWink

 
jayjedi
Ik heb je nogmaals mijn gegevens doorgegeven Danielle
 
kobus1960
Ik zou ze nogmaals gegeven, de voorkant van het schaap weet niet waar
de achterkant zit vrees ik. Grin
Ex Tele2, nu Ziggo Cool...
 
Plompie
Beste Danielle,

Kan je misschien wat meer informatie posten over de roadmap van IP TV? De volgende update, gaat die weken, maanden of jaren duren. Wat voor soort updates zullen daarin zitten, allen technisch of ook qua user interface?

Alvast bedankt!
 
jena
Ook ik heb Na de update S0.21. nog steeds haperende tv.kastje snapt er niets meer van, als je na het radio luisteren weer tv gaat kijken. Je kan dan niet meer tv kanalen scrollen want de radio kanalen blijven dan terug komen.
Beeldkwaliteit is trouwens niet verbeterd. een en al ellende nu. kan geeneens normaal tv kijken.
Tele 2 zegt afwachten tot zaterdag omdat update nog moet komen maar ook ik heb S0.21.in scinversie staan.
Wat is het nu??dit gaat een lang verhaal worden voor vele.
Gewijzigd door jena op 18 maart 2010, 20:10
 
allarick
Het probleem wat het radio beluisteren en dan niet terug kunnen naar tv, doet zich bij mij ook voor!
 
jayjedi
Nou gisteren een uitgebreide test gedaan. Weer proberen op te nemen. Gaat niet. Weer haperingen bij gisteren gemist. Gisteren deed volume knop het nu weer niet. Kansloos.....

Oh ja was ik vergeten....de mini programma gids blijft ineens leeg....
Gewijzigd door jayjedi op 19 maart 2010, 08:19
 
Richen
Ook ik had gisteren last van de miniTVgids welke enkel maar naar radio zenders ging ipv TV zenders, vannochtend zag het er goed uit.......

Het moet niet gekker worden dat ze de 1 oplossen en een ander "probleem" duikt op. Welke trouwens vaker het geval is met updates helaas.

Maar goed ik denk dat de stelling wel duidelijk is voor Tele2.

Dit product voldoet niet aan de verwachting van de consument zoals deze is aangeboden door Tele2. Tele2 blijft in gebreke door het niet compleet leveren van een product.

Ik denk dat ik een onderwerp ga starten over hoe onderuit te komen of compensatie te krijgen van dit pakket. Als iemand ergens dit al gezien heeft aub een berichtje achter laten dan.
Gewijzigd door Richen op 19 maart 2010, 09:12
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Update Tele2 IPTV', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
tele2 nummerbehoud, wat is hiervoor nodig? Tele2 mobiele telefonie (GSM) : 2 23 okt 2021
Netwerknaam plotseling teruggezet naar Tele2 Netwerk vragen, uitbreidingen en instellingen : 3 26 feb 2018
My Tele2 onbereikbaar gemaakt door Tele2 Klacht over Tele2 : 1 29 sep 2017
Tele2 (geen) webmail. Klacht over Tele2 : 2 13 sep 2017
Tele2 NAT-Type Gameconsole. Netwerk vragen, uitbreidingen en instellingen : 5 08 aug 2017
Advertentie