obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
I-TV van Tele2
HJP
Interessant om te lezen dat bedrijven (ik ga ervan uit dat Tele2 niet de enige is) opnames wissen als er een conflict voordoet. Als het tot een rechtzaak komt, dan hebben ze toch heel wat uit te leggen waarom juist dat telefoongesprek er niet meer is. Want anders kunnen ze nog strafrechtelijk vervolgd worden voor fraude (opzettelijke manipulatie ten koste van een andere).
Maar, bij mij zit het (hopelijk) wel goed: ik heb eveneens de bevestiging binnen van Tele2.

Ook al ben ik tevreden met het pakket van Tele2 (Internet en TV), ik ben niet heel erg te spreken over hun telecom activiteiten. Ik bel heel weinig en als ik al bel dan is het 's avonds, en toch weten zij het weer voor elkaar te krijgen dat ik ongeveer EUR 10 per maand moet betalen voor het bellen. Dit is eveneens voor het mobiele bellen. We hebben twee abonnementen van EUR 15 per maand en toch moeten wij dit bedrag ook nog eens extra betalen omdat wij over de bel bundel zitten (n.b. dit heeft niets te maken dat Tele2 een tweemaandelijkse faktuurtermijn heeft). Bij de vorige provider (Vodafone) hadden wij evenveel belminuten voor een lager maandelijks bedrag en daar hoefden wij nooit bij te betalen. De facturen zijn ook behoorlijk onoverzichtelijk, maar ik denk wel dat het klopt maar waarom moeilijk als het makkelijk kan. Dus, ik ga weg met mobiel zodra ik kan en ga weer terug naar Vodafone.
 
HJP
Ik heb de STB vandaag binnen gekregen. Mooi klein apparaatje. Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit. Alleen een beschrijving hoe je hem moet aansluiten. Alhoewel het apparaat vrij gebruikersvriendelijk is. Alleen weet ik nog niet wat afstemming betekent als je wilt opnemen.

Maar de beeldkwaliteit is zeer goed te noemen. En je kan twee kanalen tegelijkertijd bekijken. Het kost dan wel ongeveer 10 Mb aan bandbreedte. Voor mij geen probleem, maar als je ver van een centrale woont kan het wel tot problemen leiden.
 
kobus1960
Zou je verder willen gaan met feedback over de STB in dit Topic?
Hier leest Tele2 mee, wel zo handig bij op en/of aanmerkingen.

Tele2: Wij horen op-/aanmerkingen graag over de nieuwe decoders!
Ex Tele2, nu Ziggo Cool...
 
humpydumpy
op enkele nog te repareren mankementen door tele2 heb ik een mooie vervanger van kpn tv wat veel problemen gaf hier. en nu een stabiel beeld.

alleen blijft de hustlerzender op testbeeld staan. hebben jullie dat ook??
 
henk05
Aantal vragen waarop wellicht reeds antwoord beschikbaar is?

- Wanneer komen Eredivisie Live en Film1 als abonnement beschikbaar?
- RTL en SBS HD ? Wanneer naar verwachting? En zit het uberhaupt in de planning?

Ned 1 2 en 3 dus half maart in HD lees ik hier; Gaat dit ook meer bandbreedte gebruiken? -> Hopelijk wel dan is het beeld dus ook beter met name met bewegende beelden?

- Tweede ontvanger voor de slaapkamer, ik heb gebeld deze zijn vanaf 1 maart beschikbaar: Wat kost deze? Weet iemand dit?


Henk
 
markkuiper
Hallo Henk,
Een tweede decoder kost eenmalig € 50,00
Hierover heb ik enkele dagen geleden kontakt gehad met Tele2.
 
mistermood
2e decoder is niet eenmalig 50,- maar €4,- per maand.
50 euro was bij de oude decoders.
 
Plompie
+ E20.-- de 1e keer:

Quote

Met de Extra Digitale Decoder van Tele2 kunt u gebruik maken van uw interactieve TV abonnement op uw tweede televisie. U betaalt hiervoor slechts € 4,- p/mnd. Let op: de Extra Digitale Decoder is in bruikleen (t.w.v. € 199,-). Eenmalige administratie- en verzendkosten zijn € 9,95. Contractduur is 12 maanden.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'I-TV van Tele2', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Netwerknaam plotseling teruggezet naar Tele2 Netwerk vragen, uitbreidingen en instellingen : 3 26 feb 2018
My Tele2 onbereikbaar gemaakt door Tele2 Klacht over Tele2 : 1 29 sep 2017
Tele2 (geen) webmail. Klacht over Tele2 : 2 13 sep 2017
Tele2 NAT-Type Gameconsole. Netwerk vragen, uitbreidingen en instellingen : 5 08 aug 2017
Tele2 voip: is dat SIP of H.323 Tele2 vaste telefonie via internet (VOIP) : 2 10 jul 2017